"PARANORMALE - OG UFO-OPPLEVELSER GJENNOM HELE LIVET" 

 

 

 

 

 

 


Intervju med LIV HOFOSS fra Gran på Hadeland i august 2000


Kontakten som barn

dette bildet (over/under)minner mye om det som hun opplevde som barn på et jorde ved Eidsvoll der hun bodde en tid på et barnepensjonat.

 

Den første opplevelsen hun kan huske er mens hun var på et barnepensjonat ved Dal/Eidsvoll (Frøken Grå's Barnepensjonat ) og dette var lenge før krigen. Hun var ca. fire år gammel og husker hun en tidlig morgen - lenge før de andre sto opp - gikk alene ut på åkeren et stykke fra huset der. Og over en bakketopp på åkeren stod en vakker  mann med meget sterke blå øyne, ved siden av et merkelig "fartøy". Utrolig nok ble hun ikke redd - tvertimot så følte hun en merkelig trygghet i nærvær av denne personen. Og denne inviterte henne å komme inn i denne "farkosten" med vinduer rundt det hele. 

Hun mener å huske at han het Gabriel (men hun understerker at han slett ikke hadde vinger!!) Vinduene var så lave at hun kunne stå å se utover - dette kan hun huske fortsatt nesten sytti år etter opplevelsen. Hun husker ellers ikke så mye av hva som skjedde inne i "skipet" - bortsett fra at de "tok" den ene neglen på den ene stortåa - uten at det blødde! Hun vet fortsatt idag ikke hvorfor - men det kan vel tenkes at det var en slags organisk prøve. Møtet etterlot også et slags symbol bak på ene leggen - et bakvendt tretall!! 

Mange år senere traff hun en dame som hadde opplevd det samme - å bli tatt negleprøver av - og faktisk ellers fortalte en personlig historie som var nesten helt lik med Liv's opplevelse i dette merkelige møte som barn. Begge har det til felles at de etter disse tidlige anormale opplevelser hadde fått åpnet for noen metafysiske evner. Ja - slike ETmøter som barn i den alderen, ser ut til å være typiske for de såkalte kontaktpersoner - som sies å ha en viss kontakt til "overvåkerne" - slik det også beskrives i Channie-materialet.  (linker tilslutt)

Boken URI av A.Puharich beskriver det samme om Uri Gellers oppvekst og liv. Vitenskapsmannen Puharich ble så opptatt av denne saken rundt Uri at han dro til Israel for å granske det selv mens dette pågikk på 70-tallet. Det skjedde der slike merkelige ting, inkl kontakter til utenomjordiske - slik at han senere skrev en bok om dette. (link om Uri's kontakter i dansk språk - og da sett i lyset av Martinus kosmologi - linken åpnes i eget lesevindu) 

Men tilbake til Liv's historie:

Drøm fra ATLANTIS

Som ti-åring hadde hun en merkelig, spesiell drøm fra Atlantis - som inkluderte kunstige robotter som skulle utløse (atom)-bomber! Den må ha gjort et meget sterkt inntrykk ettersom hun kan huske det idag mer enn et halvt århundre senere…..

Hun følte i drømmen at det var en pågående nervekrig i Atlantis. (Dette passer med beskrivelsene til pleiadiske "Semjase": - at det var en økende spenning mellom datidens ledende "supermakter" - Atlantis og Mu. (en avansert "koloni" dengang beliggende i dagens Mongolia/Gobiørkenen og denne var utgått fra hovedkontinentet Lemuria som var et meget flatt kontinent i Stillehavet - som var senket i naturomveltninger,  lang tid før dette). Den gjensidige ødeleggelseskrigen ble utløst i året 9522 f.kr). Liv gir ingen tidsangivelser her, men i denne klare drømmen kom hun fra et slags "kontor" og bare visste at nå kom ødeleggelsen i løpet av kort tid…..

 

FØRSTE OPPLEVELSE SOM VOKSEN

Det neste merkelige ufo-opplevelsen som Liv kan huske er fra Vest-Torpa i Oppland den 21.juli 1970 - kl 4 middagstid. Det må legges til at Liv har en nærmest fotografisk hukommelse! Det hadde nettopp sluttet å regne og hun fikk en slags "beskjed" om at hun skulle se opp og så da en stor flott "stjerne" midt på lyse dagen! Hun hentet en kikkert og da hun så dette "lysskipet" fikk hun en voldsom sterk følelse av gjenkjennelse. Hun sier at det var en lykkefølelse som hun ikke hadde opplevd før i livet!! Dagen etter hørte hun bekreftelser fra mange andre i området som også hadde sett dette - bl.a. en flyver som "tilfeldigvis" hadde vært på vingene og hadde så fulgt etter objektet - men uten å kunne følge med. Saken ble også omtalt i VI-MENN - med bilde av Liv noe senere. Hun viste med utklippet og husker at hennes mann lo av det hele - til hennes store skuffelse.

Igjen et eksempel på hennes "unaturlige" hukommelse:

Den 11.des (fredag sier hun det var) i 1970 skulle hun hvile etter fredagsrengjøringen, da hun utenfor så et lysende objekt som var så merkelig lavt i terrenget. Plutselig "skvatt" den over huset og senere tilbake over "Sølsberget" - men var nå sterkt rødt. Men så gikk det rett over en transformatorstasjon like i nærheten, der en mann senere kunne bekrefte å ha sett det samme - uten  noen forklaring - vel..."kanskje meteor". Men de lyser jo kun få sekunder og ikke i flere minutter.…ja - hun mener denne sto der opp mot en time….

Den 21.jan 1981 hadde Liv vært syk og var på besøk hos sin sønn ved Haugenstua i Oslo. Det var skumt kl 16 - og hun så da en stor "sølvball" som kom lavt like over hustakene. Så stoppet den opp - vippet til siden og fikk form som en kjempestor trekant. Den så ut til å være laget av sølv og glass - liksom buklete. På et øyeblikk "skrur den seg av" og er simpelthen borte!

2 år senere skal Liv på et møte i PSI-foreningen der hun lenge var kasserer - i Riddervoldsgate i Oslo. Hun tar drosje, og merkelig nok så føler hun skal nevne sin opplevelse fra Haugenstua for drosjesjåføren. Og det utrolige var at nettopp han - sammen med tre kollegaer - hadde sett nøyaktig det samme - ved nettopp Haugenstua på samme tidspunkt! Tilfeldig? - ja, tilsynelatende - men de fleste som vel gidder å lese dette har vel selvopplevd en god del slike "tilfeldige" ting i sitt liv. Som man i ettertid har skjønt ikke kunne være tilfeldig…..Den skeptiske analytiker vil selvsagt ikke akseptere dette - da denne jo mener (les tror) - ut fra sitt tross alt - begrensede kosmisk/mentale overblikk, at alt er tilfeldig.

Tilbake til LIV. Senere så hun en merkelig bummerangformet gjenstand som fulgte et fly over hennes bolig på Gran/Hadeland - men det er særlig året 1997 at det var en masse (små) fartøyer like ved huset. Bl.a. husker hun en gang da leieboeren i sokkeletasjen ropte på henne og pekte på et flyvende "fartøy" som sto mellom huset og garasjen!! En mengde slike (små) flyvende baller (som badeballer sier hun de var) - så hun - og skribent her (RØ) mener at det må dreie seg om såkalte telemeterskiver (for de som vet hva det er). De går igjen i mange slike ufokontaktsaker - og sies å være meget avanserte - flyvende "antenner" som er programmerte eller med kunstig intelligens kan formidle eller "tappe" mentale overføringer til/fra personer - særlig kontaktpersoner. De sies altså å være nærmest selvtenkende mobile antenner.

Gjenskapelse av det LIV beskriver rundt huset sitt over og under her

En gang mens hun så på et skøyteløp på tv kom det plutselig en sølvblank kule så stor som en pingpongball rett inn i stua - og virret rundt og med ett var den utenfor vinduet….(- så enten må de være av en delfysisk, såkalt eterisk, natur - eller de har et "dematerialiserende felt" rundt om seg - forsøk på forklaring fra undertegnede ut fra andre kilder).

Den 2.nov -97, ca kl.18 - blir Liv ubevisst "ledet" til å gå ut og ser "noe" som kommer mellom trærne på naboeiendommen. Igjen ser hun flere - 5 - flyvende "baller" - sølvskinnende. De virret rundt huset med blinkende lys, og senere ser hun noe som kan minne om et flygende teppe. Et stykke borte går det en mann og et av "teppene" passerer 4 meter over ham uten at han tydeligvis kan se det. Liv ville rope til ham men våget det ikke - han hadde vel neppe sett noe uansett…..En dame er ute på naboeiendommen og heller ikke hun synes å se noe av dette. (Dette antyder at en del av de ufo'er som Liv har sett enten er avskjermet slik at de kun sees fra bestemte vinkler - eller, og det er mer sannsynlig - at de ligger på en vibrasjonsfrekvens som kun få kan se. Det skal dog understrekes at ved mange av hennes "syner" har også andre samtidig sett "dem" - som det beskrives nærmere under).

 

VEKKES MIDT PÅ NATTA

En natt i okt. 95? - våkner Liv av et forferdelig "leven" - og hun tror det er innbrudd i huset. Hun ser så at gangdøren er åpen og at det lyser der - hvilket det slett ikke "skulle". Hun lurte på hvordan tyvene var kommet inn men frykten gikk over til raseri. Ute i gangen så hun at kjellerdøren sto åpen - Liv forsto intet - "for jeg låser jo alltid". Hun hørte samtidig en merkelig summelyd. (Noe tilsvarende er beskrevet i SØREN B.s kontakter - han fikk også uanmeldt besøk på sitt soverom - se link til slutt). Men hun vil ta dem på fersken - går inn i sin stue - og der er alt på plass…..som vanlig. Intet er knust eller brutt opp og ødelagt, men så tenker hun at de må være i kjelleren... Men heller ingen der. Så ringer hun til lensmannen som ber henne se etter spor i nysnøen, det hadde nettopp snødd. Hun ser ut - men ser ingen spor! En betjent ankommer og de ser over hele huset - men intet unaturlig å se. Hadde det ikke vært for at disse dørene sto åpne, samt lysene på - ville hun tro det hele kunne vært en drøm i ettertid, men.... 

***

Den 12 okt 1997 – ca halv ni på kvelden - ser Liv flere lysende kuler over frostrøken som lå lavt over Randsfjorden, og etter å ha sett på dem en stund ringer hun til en nabo - Wenche Langbråten - som sammen med mannen og andre i huset - så det samme som referert under. Men før hun ringte sier Liv at en av kulene på et øyeblikk suste helt inn til hennes hus slik at hun på helt nært hold kunne se at det faktisk dreide seg om en "ufo" - med vinduer rundt det hele - men litt skuffet kunne hun ikke se noen vesener "der inne". Ja - hun sier hun kunne se gjennom hele skipet og ut på den andre siden gjennom vindusrekken i periferien av skipet…..det var et knallgult lys inne fra skipet (eller gule vegger…) sier Liv og merkelig tynne "vinduslister" mellom vinduene. Hun sier også på intervjuet at hun i ettertid fant ut at den må ha vært i en avstand på 18 meter fra huset. Hun går ut på terrassen og peker der månen sto på det aktuelle tidspunkt og hvor fartøyet var i forhold til noen trær som "den gang var en del mindre enn i dag". 

bildet er et forsøk på å gjenskape hennes (og to naboers-)opplevelse - her med Liv er ute på terassen og peker mot fartøyene - mens de små lyskulene "svirret" hit og dit med voldsom hastighet - noen ganger nede i tåka over Randsfjorden - og da skinte de i regnbuens farger. De to store var i ro over - men på et tidspunkt fløy det ene lynhurtig og plasserte seg rett utenfor vinduet til Liv - se bildet lenger ned. 

Da skipet for opp igjen sier hun det virket som et stort hjul og det blinket. Og hun ringte da til en journalist i lokalradioen - RANDSFJORDEN RUNDT (Bjørn Ivar Rudsengen) - som hun hadde lovt å kontakte "neste gang hun så noe" - og han + flere andre der - kunne se objektene. Se under.

Tidlig på høsten -97 ble Liv "av noe" inspirert til å fortelle om alle sine merkelige opplevelser på denne lokalradioen og det ble et program på en hel time - som fikk så stor tilbakemelding i ettertid at det ble sendt i reprise senere.

bildet: Liv peker og  viser hvor nære fartøyet var og beskriver at det var merkelig at hun ikke så noen inne i skipet - bare det sterke gule lyset og de tynne lister mellom vinduene. Et spes. lys på venstre side la hun merke til. Det var dog mye mørkere under "møtet" og også en annen årstid. Bildemix av RuneØ

Opplevelsen 4-8-00(som beskrives et sidetrykk lenger nede) var også med sterke LYS inne i den samme have som på bildet over - og noen trær var tydelig misfarvet etter fenomenets nærvær  som hun også tok bilder av midt i forfjamselsen. Ja, da jeg besøkte liv for å gjøre dette intervjuet noen uker senere kunne jeg selv se misfargete trær- men kan ikke si de var direkte  "brent" - men muligvis "bestrålet".

Den 4.august 2000 - ca. kl.20.30 skulle Liv se noe på tv'n - men den virket ikke, og derfor ville hun hente et lite reise-tv på gjesterommet. (senere virket tv'n helt som vanlig). Der inne åpner hun gardinen og ser med ett noen merkelige lys utenfor huset! Det var jo enda ikke mørkt ute på denne tid av året. Først tror hun det er kvelds-solen, men innser at retningen er feil og fargen er jo "en slags stygg gulfarge" på den første lysskiven - flere med andre farger dukker opp etterhvert. Men hun har åndsnærværelse nok til å tenke på å ta noen bilder av lyskulene eller skivene som hun kaller dem - hun har et polaroidkamera liggende og med det tar hun bilder….et av bildene viser faktisk et sterkt lysende "noe". Det kan jo minne om et vanlig motlysbilde - med en "stygg" gulfarge slik hun selv bedømmer det. 

Senere ringer hun og sier hun har lagt merke til at det det også finnes to mindre "blomkållignende lys" over det området som i ettertiden var nærmest "svidd". Hun har også et annet polaroidbilde er av det lilla objektet som ble sterkt undereksponert av noen årsak hun ikke forstår.… Hun var sterkt oppskaket etter hendelen - noe jeg merket da hun nådde meg på mobiltelefonen noen dager senere. Hun hadde ellers forgjeves forsøkt å ringe mange hun kjente og også sol-observatoriet på Harestua som ligger i nærheten. Ingen hadde sett noe unaturlig denne dagen - så spørsmålet er om det var så lokalt at det faktisk bare "skjedde" rett utenfor som hun beskriver.

Etter episoden oppdaget hun at et tre og noen busker var som svidd eller brent og hun ble selv "brent" i huden etter dette møtet forteller hun - ja, selv mener hun at noen av buskene i haven hennes som tydelig er misfarget - er blitt "radioaktive" som hun uttrykker det. Da intervjuet skjedde noen få uker etter hendelsen, var hun enda rød i huden - som hun da selv mener stammer fra dette merkelige møtet denne kvelden….Og buskene/trærne HADDE virkelig en merkelig gul misfarge sammenlignet med de omgivende havebusker. 

 

Unaturlige merker på kroppen

Hun har også til tider fått noen merkelige tegn eller symbolske tegn - på visse deler av kroppen - kryss i form av klare arr.

Liv har hele livet lurt på HVORFOR hun skulle oppleve dette, og har lett etter andre som også har opplevd liknende ting og slik fått en del bekreftelser fra andre. Bl.a. hørte hun mange år senere om en tysk kontakt person som hadde fått et merke på leggen etter et møte - og plutselig husket Liv da at hun selv hadde fått et merke på benet i kontakten som barn - men symbolet "hennes" var på den andre leggen - men selve symbolet var det samme!! (et bakvendt tretall). Hun har også via programmer på DISCOVERY-kanalen fått bekreftet at andre rundt om i verden har hatt parallelle opplevelser til hennes egne - og slik fått en trøst at "hun ikke er gal".

Hun har et dypt inderlig kristent livssyn - men ikke av det dogmatiske synet - da hun bl.a.mener at "kristi himmelfart" i virkeligheten dreide seg om at han ble tatt opp i et fartøy som skulte seg i skyene over. (Og dette er på linje med det som beskrives i TALMUD JMMANUEL  - et apokryf skrift som hun helt tydelig ikke hadde hørt om - i det hele tatt virket hun ikke belest på slik "ufo-litteratur".) Hun sier at hun har fått beskjed "fra dem" om å lese det gamle testamente - da det også forteller om kontakter med utenomjordiske - fortalte dem henne mentalt! Flere steder i bibelen (se oversikt under) har hun funnet direkte "omtaler" av dette.

Ja - man får virkelig inntrykk av at denne personen er et gjennom ÆRLIG menneske - som virkelig prøver å være korrekt i sine formuleringer av sine merkelige opplevelser og som slik sett forsøker å etterleve det vesentlige i sitt såkalte kristne livssyn. Det framkom også i intervjuet at hun hadde hjulpet flere meget syke (også av legene oppgitte-) personer - ved bønn!! Hun har selv hatt mye sykdom og motgang i sitt liv - men de som har studert den åndelige vitenskap (ex.Teosofi og/eller MARTINUS kosmologi) vet at selvopplevde lidelser åpner de latente kosmiske sanse-evner og intuisjonen.

En ting hun helst ikke vil snakke om er noen visjoner hun har hatt av mer dramatisk art - om hva som vil/kan skje her på jorden (om menneskene ikke "snur" i tide). Hun var også forsiktig "på radioen" med å komme inn på disse ting - ville ikke skremme noen. Sier også at hun har "sett" at det vil bli så store spenninger/påkjenninger her på Jorden at mange ikke vil tåle dem - og nærmest "bli gale". 

Det kan også nevnes at hun har fått informasjoner at det vil komme en tid der mange vil måtte "evakueres" for å "overleve" bestemte områder her på kloden…I en av visjonene ble mennesker tatt opp på store "fatlignende" gjenstander og i den senere tid kom hun over boken FANTASTISKA RESOR MED UFO - besøk hos utomjordiska civilisationer - av SUNE HJORTH OG ANTE JONSSON fra 1989. I denne boken er det tegnet en slik skive som hun sier at hun så i sin visjon lenge før. Hun sier hun har på følelsen at dette muligvis vil starte 7 år før eller etter ...noe. DEN INDRE renselsen har jo pågått i lang tid INNE I den enkelte - hvilket de tilstrekkelig følsomme og åndelige ikke kan ha unngått å kjenne på egen kropp og følelser. 

*

Under samtalen medLivHofoss nevnte hun at hun hele livet hadde vært på leting etter opplysninger om planeten JANOS. Og da jeg nevnte at jeg hadde en artikkel - ble hun helt rørt. Hun sa at hun alltid hadde vist dette med at denne sivilisasjonen måtte rømme ut i rommet - uten at hun noen gang hadde hørt om denne historien. Hun hadde spurt flere innen "ufo-kretser" om de hadde hørt om planeten JANOS - men aldri fått noe svar. Hun mener selv at hun har hatt tilknytning dit - eller kan det være at hun har oppfanget telepatiske beskjeder fra dem ubevisst? Det er mye som i alle fall tyder på at hun har sterke telepatiske eller clairvoyante evner slik dette intervjuet skulle antyde. (r.ø).

Det kan også nevnes at hun "så" en stor oljeplattform som var veltet få dager FØR Aleksander Kielland katastrofen skjedde. Hun sier hun har vitner på dette - men denne er ikke konfrontert av meg.

engang kom et lydløst "flyvende teppe" seilende lavt over hodet på naboen som ikke ble oppmerksom - eller var det (også) et syn av "ting" som egentlig ligger på en frekvens over det "fysiske" - men som Liv "tar inn"?

en masse dansende lyskuler har hun sett rundt sitt hus - spes. høsten -97

mer av lyskulene fra -97 rundt om eiendommen

hvordan en av farkostene på et øyeblikk ankom hennes hus - slik hun omtrent så det over naboens garasje


 

BEKREFTELSE FRA EN NABO (WENCHE LANGBRÅTEN, JAREN ) SOM OGSÅ SÅ "de dansende lyskuler" den 12.okt-97.

Det var den 12 okt 1997 – ca halv ni på kvelden - at W. ble oppringt av Liv som  sa at ....nå må du se ut for nå skjer det noe rart her. W var  hjemme sammen med mannen, sønnen på 10 år og en besøkende. De gikk ut på verandaen og så disse lys – fem små og to store - i en time og tre kvarter!! Det var mørkt og frostrøyken lå lavt over Randsfjorden og de så dem like over en åskam i nærheten. De var av størrelse noe mindre enn om man betrakter neglen på lillefingeren i en armlengdes avstand (altså større enn en kanskje kan tenke seg) – men det var tydelig forskjell på de fem store og de to små – de siste uten blinkende lys – men konstante, runde lys som beveget seg hurtig frem og tilbake – de danset rundt. De store holdt seg i ro. De fem små virret rundt slik at det flere ganger så ut til at de skulle kollidere. En annen bekjent - fru Steinsrud - så dem fra en annen retning, og hennes mann prøvde å filme dem. Og også en journalist i lokalradioen - RANDSFJORDEN RUNDT (Bjørn Ivar Rudsengen) som liv hadde lovt å kontakte - rakk å se dem. Denne brakte et referat fra sin observasjon dagen etter - allerede kl-0600 - 13.okt. -som et innslag som kom over lufta på lokalradioen. W's mann ringte senere og sjekket om det hadde vært noen flyøvelse (men de hørte jo ingen lyd) - men det var ingen øvelse der sa forsvaret.

W og mannen så også en merkelig farkost mens de kjørt i bilen ved mølla i Lunner - det var tidlig på kvelden før det ble helt mørkt - de stoppet og gikk ut av bilen og tok det nærmere i øyesyn i to-tre minutter. De snakket om hva dette kunne være… Det var et konstant sterkt lys, lydløst med en viss utstrekning. Etter få minutter akselererte det på skrå oppover og ble borte på et øyeblikk.

En gang på høsten –96 fikk Wenche en innskytelse til å gå ut i hagen og ute så hun et merkelig og sterkt lys - mye kraftigere enn fullmånen!!- over eller bak åsen – Rånåsen - som ligger vel en kilometer bak huset. Det var ellers helt stjerneklart uten skyer og hun måtte myse mot det sterke lyset - "som flombelysning på nært hold" som hun sier. W.ringte til en bekjent som også gikk ut og betraktet fenomenet som tidvis var svakere - for igjen å blusse opp. Hun mener det må ha vært et sterkt lysende objekt bak åsen og hun så det i ca. en halv time. Hun avviser bestemt at det har vært et sterkt nordlys!


 litt mer om LIV og  hennes horoskop


 

Steder i Bibelen der det muligvis omtales flygende fartøyer - riktignok med andre betegnelser der:

 Det Gamle Testamente:

1.Mosebok; 1:2/6:4/18:2/19:1/28:12/35:13.
2.Mosebok; 3:2-4/13:21-22/14:19-20,24-25/16:10/17:11/19:9,16-20/20:18/23:20-23/24:15-18/

forts: 32:34/33:2,9-10/34:5/40:34-38.
3.Mosebok; 16:2.
4.Mosebok; 9:15-23/11:1/12:1-16/13:30-33.
Josva; 1-4/5:13-15/24:12.
Dommerne; 5:20/6:19-24.
2.Samuelsbok; 6:2/22:1-20.
1.Kongebok; 8:10-11.
2.Kongebok; 2:1,9-12/6:8-23.
2.Krønikebok; 7:1-3.
Nehemja; 9:12,19.
Job; 38:13,31.
Salmenes Bok; 18:1-19/68:4,17/104:1-9.
Jesaja; 6:1-13/13:5/60:8/66:15.
Jeremia; 4:13.
Esekiel; 1-3/8:1-4/10:1-20/27:11/30:9.
Daniel; 7:1-8/10:4-11.
Sakarja; 1:7-11/5:1-11.

Det Nye Testamente:

Matteus; 2:9-10/3:16-17/17:5/24:30-31/26:64/28:2-7.
Markus; 1:10/9:7/13:26-27/14:62.
Lukas; 2:9/3:21-22/9:34/21:27/22:43.
Johannes; 1:32/5:4.
Apostlenes Gjerninger; 1:9-11/2:2-4/7:30/8:39/9:3,7-9/10:11,16/11:5/22:6,9,11/26:13.
1.Korinter; 8:5.
2.Korinter; 12:2-4.
Efeserne; 3:10.
1.Tessaloniker; 4:17.
Hebreerne; 13:2.
Åpenbaringen; 10:1/11:12/12:7-9/18:1.

bildet av kunstneren Aert de Gelder: Jesu dåp (fra 1710) viser at han er blitt inspirert til å male bildet med en "ufo" over -  det samme mener Liv var tilfelle.


En annen kvinne som har opplevet en del merkelige visjoner - særlig i de senere årene - er homeopaten Marita Bjørk-Olafsen (loesmov.6, 3300 Hokksund - hun har egen side). Hun har hatt endel opplevelser av indre "bilder" som hun tolker dithen at vi kommer i kontakt med "en ny sol". Andre kilder har kommet inn på det samme - og en teori er at når grunnfrekvensen øker på jorden og i solsystemet ellers - vil vi komme i frekvensharmoni med et annet system som altså tidligere har vært umanifestert - men som "plutselig" blir observert nå når vi på jorden gradvis går inn i den såkalte eteriske eller mer finfysiske grunnvibrasjon.

M B-O forteller også at hun har i en visjon har sett et bilde som er identisk med Martinus sitt "symbol nr 2 - som heter SKAPERPRINSIPPETS IMPULSER (for nærmere forklaring se boken DET EVIGE VERDENSBILLEDE DEL 1  eller prøv linken her.)


linker ut fra HOVEDSIDEN

EN NORSK KONTAKTHISTORIE 

planeten JANOS  som liv hadde en 'merkelig' kunnskap om      

 Rakettingeniøren Daniel Fry's UFO-kontaktberetning fra 1950

lydforedrag eller samtale om ufokontakten til IARGA -sivilisasj.(norsk tale)

samtale om DANIEL FRYS UFOKONTAKER (norsk tale)

samtale om CHANNIE WEST' UFOKONTAKER (norsk tale)

Svensk utrolig nærkontaktberetning fra 1946. (Gøsta Carlson)  

Han ble millionær etter møtet med de utenomjordiske"

Bak lysmuren/behind the light-barrior av kontaktpersonen Elisabeth Klarer.

Ante Jonsson's kontakberetning: "FANTASTISKE RESOR MED UFO"

Søren B. ufo-kontakt 

Eduard (Billy) Meiers første kontakter

Channie West - en svensk ufokontakt                                                    

"Samtaler med en ufo-kaptein"

 

 


bildet av kunstneren Aert de Gelder: Jesu dåp (fra 1710) viser at han er blitt inspirert til å male bildet med en "ufo" over -  det samme mener Liv var tilfelle 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I det apokryfe skrift TALMUD JMMANUEL går det fram at det var høyere kosmiske "overvåkere" som fulgte den som vi kjenner som KRISTUS i ettertiden-

og uten å kjenne dette hadde LIV på egen hånd kommet til de samme konklusjoner vedr forbindelsen mellom "jesus" og utenom- jordiske hjelpere.