Kalahariørkenen, Botswana, 7.mai 1989, kl. 13.45

Oversatt av Berit Oftedal

Her følger noen nedtegnelser rundt en antatt nedskytning av et ET-skip i Sør-Afrika i 1989.Noe som gir rapportene troverdighet, er det faktum at da en velkjent europeisk UFO-forsker ankom USA for en forelesningsserie, ble han møtt av to sikkerhetsagenter som ga ham beskjed om ikke å nevne denne hendelsen i sine foredrag.

Forskeren Michael Hesemann hevder at filmen om et ”alien-intervju” som i 1997 ble lekket til allmennheten, faktisk viste en utspørring av en av de ET-overlevende fra dette krasjet. Det anonyme intervjuobjektet, ”Victor”, som er med i opptaket, bekrefter at intervjuet fant sted i 1989.

Ifølge tidligere oberst i Sør-Afrikas flyvåpen, James Van Grunen, som har dokumenter isaken, ble et ET-skip i 1989 brakt til Wright-Patterson (base i USA, o.a.) fra Sør- Afrika.

I mai 1989 sporet NORAD en gruppe ukjente objekter som dro i retning Afrika. Sør-Afrikas flyvåpen ble varslet og en Mirage Fighter ble sendt opp for å avskjære objektene. Et av dem ble skutt ned. S.A.A.F. (flyvåpenet) fant det nedskutte objektet, en skiveformet gjenstand med underlige merker på med tre ikke-jordiske skapninger i (1 død, 1 alvorlig skadet og en i perfekt tilstand) og flyttet alt dette til Pretoria A.F.B. (flybase, o.a.)

mange slike skip er skutt ned siden ww2

Da de ikke visste helt hvordan de skulle håndtere materialet de hadde eller skapningene, ble alt byttet i to atomenheter med regjeringen i USA, og så ble materialet brakt via et tredje land til Wright Patterson A.F.B. Kilder der bekrefter denne historien. Jeg har transkriberte intervjuer med Van Grunen og andre involverte, inkludert SAAF-piloten som skjøt objektet ned.

Flyvåpenet i USA og Sør-Afrika har hatt som standardsvar: ”Ingen kommentar” til denne saken med unntak av å si at ”ingen gjenstand av ukjent opprinnelse ble forfulgt av NORAD på det tidspunktet…” Men, NORAD sier de sporet/forfulgte 10.000 objekter av ukjent opprinnelse i løpet av 1989 og mange på det aktuelle tidspunktet. Bill Knell er en UFO-veteranforsker, populær mediagjest og konsulent. I fjor (2007, o.a.) undersøkte han UFO-saker og presenterte 120 lysbildeforedrag i 49 stater i USA pluss i Canada. Bill er tilgjengelig for spørsmål og intervjuer. Ring Bill eller Cathie Knell (24 timer) på (718) 591-1854.

UFO BBS

Det følgende er en opptegnelse av noe som skjedde 7. mai 1989, kl. 13.45 GMT.

Fregatten ”SA Tafalberg” meldte via radio til hovedkvarteret i Cape Town at en UFO i retning det afrikanske kontinentet hadde kommet til syne på radaren deres. Den dro i nordvestlig retning i en antatt fart av 5746 nautiske mil/timen! Hovedkontoret for sjøtjenesten mottok og bekreftet at gjenstanden også var sporet av flybåren radar, militær bakkeradar og ved DF Halan International airport ved Cape Town.

Gjenstanden kom inn over sørafrikansk luftrom kl. 13.52 GMT. Det ble forsøkt å få radiokontakt med objektet, men alle forsøk slo feil. Valhalla flybase ble alarmert og 2 våpenførende Mirage MIG-fightere ble sendt opp. Gjenstanden endret plutselig kurs i stor hastighet, noe som var umulig å følge for et militærfly. Kl. 13.59 GMT rapporterte skvadronleder Goomen radar og visuell bekreftelse på gjenstanden. Det ble gitt ordre om å gjøre klar og avfyre en Thor 2 laserkanon mot gjenstanden, noe som også ble utført.

Skvadronleder Goomen rapporterte flere blendende lysglimt som slo ut fra objektet. Gjenstanden begynte så å sjangle mens den fortsatte nordover. Kl. 14.02. GMT ble det rapportert at gjenstanden mistet høyde i en fart av 3000 fot/min. og så, i stor fart, stupte den i en vinkel på 25 grader og slo ned i ørkenterrenget 80 km nord for Sør-Afrikas grense med Botswana, et sted midt i Kalahariørkenen.

Skvadronleder Goomen ble instruert til å sirkle rundt området til gjenstanden var oppsamlet. Et team sikkerhetsfolk fra flyvåpenet, sammen med medisinsk og teknisk personell, ble hurtig brakt til området for undersøkelser og oppsamling.

Funnene var som følger:

1) et krater på 150 m i diameter og 12 m dypt

2) en sølvfarget skiveformet gjenstand kjørt fast i kratersiden i en vinkel på 45 grader.

3) rundt gjenstanden var sand og stein smeltet sammen av intens hete

4) intens magnetisk og radioaktiv stråling rundt gjenstanden førte til at flyvåpenets medbrakte elektroniske utstyr feilet

5) det ble foreslått av teamets leder at gjenstanden ble flyttet til en flybase for videre undersøkelser og det ble gjort. Terrenget der det hadde skjedd ble så fylt igjen med sand og grus for å skjule at noe hadde skjedd.

Spesifikasjoner om gjenstanden:

Følgende er spesifikasjoner som kom frem etter den innledende undersøkelsen på flybasen:

1) Type skip: **** Ukjent, antatt utenomjordisk

2) Opprinnelse: ***** Ukjent, antatt utenomjordisk

3) Identitetsmerker: *** Ingen, underlige insignier skåret inn i metallet på siden av gjenstanden

4) Dimensjoner: lengde ca. 20 yards høyde: ca. 9.5 yards

(1 yards = 0.9144 meters)

vekt: antatt ca 50.000 kg

5) Konstruksjonsmateriale: ukjent; sendes lab. for videre undersøkelser

Anmerkninger: En hydraulisk type landingsutstyr var fullt på plass, noe som ga en antakelse om elektroniske problemer som årsak til styrten. Dette kunne også være forårsaket av avfyringen av Thor 2- kanonen mot gjenstanden. Mens undersøkelsene pågikk hørtes plutselig en høy lyd. Man så da at en luke eller inngang på undersiden ble åpnet på gløtt.

Denne åpningen ble senere presset mer åpen med vha. tungt mekanisk utstyr. To humanoider kledd i tettsittende grå drakter kom til syne og ble raskt ført til et improvisert medisinsk senter ved basen. Diverse gjenstander ble hentet ut fra gjenstanden for analyse. Skipet ble plassert i sterile omgivelser. Medisinsk rapport på humanoidene:

Opprinnelse: ukjent, antatt utenomjordisk

Høyde: 4-4.5 fot (1,2-1,3m)

Hudfarge: gråblå

Hudtype: glatt, svært elastisk

Hår: fullstendig hårløs overalt

Hode: uproporsjonalt stort i forhold til kroppen, høyt kranium med mørke blå merker rundt hodet

Ansikt: fremtredende kinnben, store øyne som skrår oppover mot siden av ansiktet, ingen pupiller. Liten nese med to nesebor, smal stripe til munn uten lepper, vid kjeve i forhold til menneskers, ikke synlige ører Hals: veldig tynn i forh. til mennesker

Kropp: lange og tynne armer som rekker til like over kneet, hender med tre ”fingre” bundet sm. som på en fugl, kloliknende negler. Torso, bryst og mageregion dekket av et slags skjellet lag med hud, små, smale hofter. Korte og tynne ben.

Genitalier: ingen ytre kjønnsorganer

Føtter: 3 ”tær” uten negler, men festet sammen som på fugler med svømmehud mellom.

Anmerkninger: Pga. at humanoidene viste en aggressiv holdning kunne ingen blod- eller vevsprøver tas. Da de ble tilbudt ulike sorter mat nektet de å spise.

Kommunikasjonsmetoden er ikke kjent og antas å ha vært telepatisk. Humanoidene holdes innesperret på en hemmelig flybase mens man avventer videre undersøkelser. Man har bedt om en-veis-tur for begge humanoidene til å bli ført til Wright Patterson-flybasen i USA for videre undersøkelser og forskning.

Dato for tur til Wright Patterson: 23. juni 1989.

Denne informasjonen har kommet fra en svært god kilde, en venn av meg (aner ikke hvem ”meg” er, o.a.) som var politioffiser i Yorkshire i 25 år. Den innledende info’en om denne saken kom fra sør-afrikanske sikkerhetskilder, fra en person innenfor nettverket, som ga denne info’en til min venn. Han hadde det fra BOSS (Bureau Of State Security) i Pretoria, Sør-Afrika. Dette sør-afrikanske krasjet ble kjent som Project ”Black Horse”.

(Oversatt av Berit Oftedal, kilde: www.cseti.org/  )

denne artikkel er hentet fra bladet UFONYTT- medlemsblad for NETI   www.neti.ws

Større skip som dette styrter heller av tekniske årsaker (bilde fra film- men gjenskapelse av virkelig hendelse)

HOVEDSIDEN OM UFOs på norsk