Oversatt fra boken til 

Enrique Barros: (denne som lydbok på engelsk- incl.pdf)

"AMI - Drengen fra stjernerne"   

(Ami- child of the stars. orig: Ami-El-Nino de  las Estrellas. 1991)

Innledning av RØ: Sør- og mellom-Amerika er et av de områder der vanlig folk i årtier har hatt kontakter til romfolk- og mange der ser tilsynelatene på dette ganske så fryktløst-  og på en naturlig måte. Dette i motsetning til  nord-amerikanerne som gjennom et halvt århundre har blitt ført bak lyset av sine egne militære og løgnfulle myndigheter om samme tema. Og i nettopp USA er de dessuten i lang tid blitt ensidig foret med rene skrekk-filmer  om dette av de samme manipulerende krefter, som ensidig har forsøkt å skape mest mulig frykt "mot alternative samfunnsformer". Dette av mange-/ bl.a. maktpolitiske årsaker - for mange av de utomjordiske kontakter taler om samfunn som deler alt på en naturlig og fri - nærmest "all-kjærlig/-kommunistisk" måte. Og er det noe som amerikanerne er redd for, er alt som smaker av  "kommunisme"- at "alle skal ha det like godt" .  Steven Greer's nye bok fra 2006 avslører mye av denne fryktskapings-politikken -  link til noe fra den boken. I tillegg har CIA forlengst bestemt  - i hemmelige avtaler med visse ET-raser - at Sør-Amerika skal brukes  som "test-område" på hvordan vanlige folk reagerer på slike ET-kontakter. (jf.lekkasjer bl.a. fra Dr.Wolf i MJ12)

Under følger et referat fra en av de mange bøker som visse "kontakt-folk" rundt om i verden har skrevet ut fra sine kontakter til utenomjordiske. For de som kan lese engelsk anbefales også boken til Enrique Rincon - se link her .


Fra: "AMI drengen fra stjernerne" - af Enrique Barros

Uddrag fra bogens Kapitel 9: "Det grundlæggende princip!"

oversat fra spansk af Annette Rosenlund

Udgivet af Borgens Forlag 1998 - Borgens Bogklub - ISBN 87-21-00795-0

stoffet er avscannet fra NY TIDS INFORMATION NR.60 - som utgis av heimo vesterinen som til tross for sitt finsk-klingende navn er dansk -  tlf.dk 66133902- kontakt vistnok kun på tlf. Kjenner ingen nettside fra ham. Han oversetter også utdrag fra mange slike gamle og nye ETbøker med positive budskaper. Ta kontakt og få ca månedlige utsendelser tilsendt fra Heimo for noen "tiere" pr utsendelse. Ordfeil kan forekomme på stoffet under  - ut fra scanneren  - som ikke er oppdaget.

AMI tager os med til stjernerne og lader os - på godt og ondt - se på planeten Jorden udefra. - AMI er en klog og underfundig fortælling om kærlighed og broderskab, om at forandringen til en bedre verden begynder i hvert enkelt menneskes hjerte.  Bilder her er dog ikke fra boken.

...."Vi fløj hen over marker med afgrøder, hvor arbejdet blev udført af maskiner. Med jævne mellemrum kunne man se centre, som det vi tidligere havde set, og halvrunde huse og pyramider hist og her. Der var tilsyneladende ikke store ubeboede områder. Jeg kunne se nogle veje med blomster og træer langs rabatten og mønstrede stenbelægninger; bække, små broer, vandfald.

 

 

 

 

 

Overalt så denne verden ud som en kæmpemæssig have, ligesom dem japanerne har. Folk gik til fods, i grupper eller parvis. Jeg så ingen landeveje, kun små stier. Nogle folk blev transporteret rundt i små bitte vogne, som dem man bruger på golfbaner.

 

 

"Jeg synes ikke, at jeg kan se hverken biler, lastvogne eller tog...

"De har ikke brug for den slags. Al transport foregår gennem luften."

"Så er det derfor, man ser så mange 'flyvende tallerkener' ... Hvordan undgår de at støde sammen?"

"Vi er forbundet med supercomputeren , som kan gribe ind i styringen af samtlige fartøjer."

Ami trykkede på nogle kontrolknapper.

"Nu prøver vi at flyve ind i de klipper der. Du skal ikke være bange..."

Fartøjet styrede med høj hastighed lige mod klipperne. Men lige før vi ramte dem, gled vi opefter og fortsatte ligeud nogle meter højere oppe. Ami havde ikke rørt nogen af knapperne for at undgå katastrofen.

"Det er ikke muligt at styre ind i noget; det forhindrer supercomputeren."

"Det var dog fabelagtigt!" udbrød jeg lettet. Kort efter kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilket land der var det førende i den verden der.

"Intet, Ofir er en udviklet verden."

"Er der ingen lande?"

"Nej, selvfølgelig ikke... eller man kunne også sige, at der er et: Ofir."

"Og hvem er præsident?"

"Der er ingen præsident."

"Hvem bestemmer så?"

"Bestemmer... bestemmer. Der er ingen, der bestemmer."

"Men hvem organiserer så?"

"Det er en anden sag. Her er alt organiseret, men når der opstår et eller anden uforudset, samles de viseste med dem, der er specialister på feltet, og så beslutter de noget sammen. Alt er planlagt, og maskinerne udfører stort set alt det tunge arbejde."

"Hvad bestiller (dansk for hva "gjør") folk så?"

 

"De lever, arbejder, studerer, nyder livet, tjener andre. Vi bruger også en del af vores tid på at hjælpe de uudviklede verdener, men naturligvis kun i overensstemmelse med forskrifterne for 'hjælpeplanen' . Nu har jeg fortalt dig om noget af det, vi gør, men somme tider giver vi også en hjælpende hånd til skabelsen af religioner, der fremmer kærligheden...

 

"Hvordan det?"

"Hvordan tror du, at der pludselig kunne falde 'manna' ned i ørkenen fra himlen på Moses' tid?

"Var det jer?"

"Os, ja."

"Hold da op! Jeg troede, at det var Gud, som havde sendt det...

"Ja... Han sendte altså os... men det er næsten det samme. Vi gør også andet for at hjælpe jer. Vores videnskabsmænd deltager i biologiske, geologiske og andre slags projekter; desuden hjælper vi med at redde de bedste mennesker, når nogle verdener bliver ødelagt. Det var meget trist, da Atlantis gik under

"På grund af bomber?" spurgte jeg.

"Ja, men også på grund af had, lidelse og frygt ... Jorden kan ikke tåle den negative udstråling fra mennesker, og endnu mindre de negative følger af de voldsomme våben, I har. Hele kontinentet forsvandt i havet, og hvis I ikke ændrer jer nu, hvis I fortsætter med atombombesprængninger og uretfærdighed og ulykke bliver ved med at råde, bukker jorden under igen, og så sker der måske noget lignende

"Det har jeg aldrig tænkt over før!"

bilde her laget av den danske kunstner peter fich

"Derfor holder vi jer under konstant observation. Universet er et hele, en levende organisme. Vi bliver nødt til at overvåge de videnskabelige opfindelser overalt i de uudviklede verdener. Jeg har fortalt dig, at visse energier er farlige, og at de i de forkerte hænder kan forstyrre balancen i galaksen... og det indbefatter også vores verdener; alt har indvirkning på alt, og derfor arbejder vi på, at I skal blive klogere. Vi arbejder lidt for jer, lidt for os selv og for resten af universet."

"Jeg kan ikke se nogen hegn  nogen steder.( Hegn=dansk for gjerder - altså han ser ingen fysiske avgrensninger mellom folks bosteder på kloden OFIR som han får lov å besøke som gjest) 

Hvordan ved I, hvis jord der er hvis?"

"Her tilhører alt alle ...

-Jeg sad længe og tænkte."Så er der altså ingen, der er interesseret i fremskridt?"  

"Jeg tror ikke helt, at jeg forstår dig, Pedro."

"Jo, altså at stræbe efter at blive bedre, at skille sig ud fra mængden, at overgå andre."

"Mener du at opnå et højere udviklingstrin, flere grader? For at opnå det bruger vi åndelige øvelser. At hjælpe andre uegennyttigt er også noget, der fremmer udviklingen."

"Nej, jeg mener hverken udviklingen eller grader, Ami."

 "Hvad mener du så?"

"At opnå mere end andre."

"At opnå mere af hvad, Pedro?"

"Flere penge"

"Her findes ingen penge".

 "Hvordan køber de så ind?"

"Man køber ikke ind. Hvis nogen behøver noget, går de hen og tager det... 

"Gælder det alt?"

"Det, man behøver," sagde Ami.

"Hvad som helst?" - Jeg havde svært ved at tro mine egne ører.

"Hvis nogen har brug for noget, og det findes, hvorfor så ikke? Også en af de små vogne, man kan se rundt omkring? Eller et rumfartøj."

Ami talte om dette her, som om det var det naturligste i verden. "Kan alle have et rumfartøj?"

"Alle kan bruge et rumfartøj," pointerede Ami. 

"Er det her fartøj dit?"

"Jeg bruger det"

"Jamen, er det dit, mener

"Lad mig nu se... 'dit' betyder, at man ejer noget, ejendom ... jeg har jo fortalt dig, at alle ejer alting, at man kan tage, hvad man har brug for. Det er ligesom en bank på din planet, hvor man kan låne."

"Hvis jeg nu tager et rumfartøj som det her og gerne vil have det stående i min gård, når jeg ikke bruger det ... Kan jeg det?"

"Hvor længe vil du så ikke bruge det?"

"I... lad os sige ... tre dage, ' svarede jeg.

"Så er det nok bedre, at du parkerer det der, hvor denne her slags fartøjer bliver opbevaret, i 'fartøjslufthavnen', for så kan andre jo bruge det, når du ikke skal bruge det. Når du så kommer igen, kan du tage det samme fartøj eller et andet, som er ledigt."

"Men hvis jeg nu gerne vil have lige netop det her?"

"Og hvorfor lige det her? Her er rigeligt med fartøjer, og desuden er de mere eller mindre ens."

 

bildet er en illustrasjon fra KORENDOR- 

kontakten fra- 61 der bob renaud 

først fikk kontakten via sin amatør-radio 

en natt i 1961 og hans videre kontakt

utviklet seg til mange fysiske møter der

han fikk mange opplysninger om samfunn

som overenstemmer med stoffet her.

LINK TIL NORSK OMTALE HER OG

KONTAKTEN ER OMFATTENDE

REFERERT PÅ ENGELSK SPRÅK.

 

"Forestil dig, at jeg har en særlig forkærlighed for det, ligesom du har for dit gamle fjernsyn..."

"Det, som du kalder et fjernsyn, er en slags souvenir; der er ingen, der har brug for det, fordi det er forældet; når jeg ikke længere ønsker at have det, afleverer jeg det, så de, der arbejder med den slags instrumenter, kan beslutte, om de vil pille det fra hinanden, foretage nogle forbedringer eller smide (dansk for kaste-) det væk; men jeg kan også beholde det resten af mit liv, fordi der ikke er andre i samfundet, der har brug for det. 

Men at ville beholde det samme fartøj livet igennem ville være en underlig ide; det er jo ikke dig, der har bygget det, og desuden er der masser af andre fartøjer. Hvis du imidlertid stædigt fastholder altid at ville bruge det samme fartøj, må du vente, til det kommer, til det er ledigt."

"Men hvis jeg nu ønsker altid at bruge det samme fartøj for mig selv og ikke vil dele det med andre?"

"Hvorfor vil du have det helt for dig selv?" spurgte Ami.

"Lad os sige, at det er, fordi jeg ikke kan lide, at andre bruger mine ting

"Hvorfor ikke det? Her er der ingen, der har smitsomme sygdomme eller noget..."

"Det ved jeg ikke, men lad os forestille os, at det er, fordi jeg bare godt kan lide, at mine ting er mine og ingen andres."

"Det ville være en sygelig besiddertrang, egoisme."

"Nej, det er ikke udtryk for egoisme."

"Hvad er det så? ... Gavmildhed, samarbejdsvillighed?" Ami lo.

"Skal jeg måske også dele min tandbørste med alle andre?"

"Endnu et eksempel på din mentale ekstremisme... Du behøver hverken at dele din tandbørste eller andre personlige ejendele med nogen; al den slags findes her i million-vis, til rigelighed, og ingen ønsker at gøre sig til slaver af det ... Men ikke at ville dele et rumfartøj med andre er en anden sag! ... Desuden vil det blive efterset af maskiner, der tager sig af den slags, og blive repareret, når det er nødvendigt. Du behøver ikke at gøre det for egen regning."

"Det lyder jo meget godt, men jeg forestiller mig, at det hele må være lidt ligesom på en 'kostskole' med masser af pligter og overvågning..."

"Der tager du fejl. Her nyder alle fuldstændig og total frihed."

"Er der måske ingen love?"

"Jo, der er, men de bygger alle sammen på universets grundlæggende princip og er til alles bedste."

"Vil du nu fortælle mig om det der vidunderlige princip?"

"Senere, du må have tålmodighed," sagde han smilende.

"Hvad nu hvis jeg bryder en eller anden lov?" - 

"Så lider du."

"Bliver jeg straffet? Kommer jeg i fængsel?"

"Nej. Her findes hverken straffe eller fængsler, men hvis du begår lovbrud, lider du; du straffer dig selv."

"Mig selv? Det forstår jeg ikke, Ami."

"Ville du måske give din bedstemor en lussing (ørefik)?"

"Nej, selvfølgelig ikke... Sikke noget at sige!

"Forestil dig, at du gav hende en lussing ... hvad ville der så ske?"

"Jeg ville synes, at det var meget synd for hende, jeg ville fortryde det, jeg ville have det forfærdeligt!

"Det er at straffe sig selv... du har hverken brug for at blive straffet af andre eller for at komme i fængsel. Der findes ting, som ingen gør, og ikke fordi lovene forbyder det. Du ville ikke skade din bedstemor, du ville ikke såre hende, du kunne ikke drømme om at tage hendes kæreste personlige ejendele fra hende; du vil tværtimod gerne hjælpe hende og beskytte hende."

"Ja; fordi jeg elsker hende."

"Her elsker alle hinanden; vi er alle sammen brødre."

Når vi pludselig indser noget, kan det af og til føles som et glimt af lys indvendigt.

Amis forklaringer havde fået mig til med et at forstå, hvad han mente. Ofirs verden var ikke som min, der fandtes ingen konkurrence, frygt eller mistillid til andre, der herskede hverken kappestrid eller egoisme; her var menneskeheden som en stor familie, hvor alle holdt af hinanden og derfor kunne dele alt ud fra et ønske om, at alle skulle være lykkelige. Det forekom mig pludselig såre enkelt.

"Og sådan er alle udviklede verdener i universet organiseret, forklarede Ami mig, tilfreds med at jeg nu havde fattet det.

"Det grundlæggende bag organiseringen er altså kærlighed. Ja, Pedro; det er universets grundlæggende princip

Hvad?!"

"Kærligheden," sagde Ami. 

illustrasjonstekst: den virkelige kjærlighet er ikke forelskelse/erotikk - men innsikten I AT ALT har samme kilde - overselvets ENHET MED  ALTET

"Kærligheden?" 

"Ja, kærligheden."

"Jeg forestillede mig, at det var noget langt mere kompliceret..."

"Det er enkelt, ligetil, lige ud ad landevejen; men svært at praktisere; det, er det, vi skal lære gennem udviklingen. Udvikling betyder at nærme sig kærligheden, denne kombination af kærlighed og visdom, som jeg tidligere har omtalt."

Ved denne bemærkning var det, som om endnu et lys gik op for mig.

"Udvikling betyder at nærme sig kærligheden... 

Selvfølgelig!" udbrød jeg.

"De højest udviklede væsner er i stand til at opleve og udtrykke større kærlighed. Om et menneske er stort eller lille kan alene måles på dets evne til at give og modtage kærlighed."

"Det forekommer mig helt logisk nu, Ami. Men hvorfor har vi så så svært ved at elske?"

"Fordi vi har en indre barriere, der spærrer for de bedste følelser i os."

"Hvad er det for en barriere?"

"Vores ego. En fejlagtig ide om os selv, et falsk jeg. Jo større vores ego er, jo mere isolerede og ufølsomme er vi, og det får os til at føle os vigtigere end andre. Vores ego får os til at tro, at vi har ret til at se ned på andre, at vi har ret til at skade andre, herske over dem og udnytte dem, ja, vi tror sågar, at vi kan tillade os at disponere over deres liv. Dette ego er en barriere, som hindrer os i at have medfølelse, at vise nænsomhed, hengivenhed, ømhed ... kærlighed. Vores ego får os til at handle tankeløst over for livet."

 

"Det ego er det rene djævelskab!" udbrød jeg oprevet. 

Ami lo og forklarede videre.

"Egoet var oprindelig tænkt som en beskyttelse for skabninger, der skulle leve i svagtudviklede verdener, styret af loven om, 'at enhver må klare sig selv'. I den slags verdener fungerer egoet som hjælp til overlevelse, men når en planer kommet så vidt i udviklingen, at den kan træde ind i en ny udviklingsfase, sådan som din for eksempel, har et overdrevent ego ikke længere nogen berettigelse og bliver i stedet til en hindring for både den personlige udvikling og for verden: Mærk dig dette: Egoisten interesserer sig kun for sig selv og ikke for andre."

"Det er rigtigt!"

"Den, der dyrker sit ego, tilbeder kun sig selv Egoisten taler knn om sig selv. Egoisten tror, at hele verden drejer sig om hans person. Menneskelig udvikling består i at nedtone egoet, så der skabes grobund for kærlighed og visdom."

"Vi Jordboere har altså et stort ego ..."

"Det er forskelligt fra individ til individ. Jo mere udviklet, man er, desto mindre er egoet, og vice versa. Lad os tage videre, Pedro."

hele boken i pdf-format  på engelsk  +

i lyd

illustrasjonen tegnet av mogens møller og viser alle de primitive, ego-tanker som vi sleper rundt på som en tung arv fra våre liv her i fortiden - da det gjalt å være BIG - MEN DISSE EGOTANKER BLIR EN TUNG BYRDE Å SLEPE RUNDT PÅ  -MEN VI GJØR DET AV UVITENHET - INNTIL VI FINNER DE MANGE FORDELER DET ER Å SLIPPE DENNE TUNGE BYRDE. DETTE ALTSÅ  Å  BEKJEMPE DENNE INSTINKTIVE PROGRAMMERING AV BEVISSTHETEN FRA "DYRET I OSS" og derved slippe DET VIRKELIGE MENNEKET INNE I OSS FRI.

*

slutt-ønske: om noen vil referere mer fra denne eller andre tilsvarende (helst ikke-kanaliserte-) bøker som ikke er referert på min hjemme-side, så tas gjerne slike referater imot. Det er SÅ viktig at slike budskaper blir spredt på denne åndsdøde klode, slik at vi får noen alternativer. Som trenges så sårt - ettersom de maktsyke og blinde politikerne  ikke er istand til å tenke ut eller å fatte eller forstå dette.

 Dessuten er omtale er god reklame for bøkene.

Ære og takk til forlag og oversetter fra spansk  for dette arbeidet!!

hovedsiden


 

Fra: "AMI drengen fra stjernerne" - af Enrique Barros

oversat fra spansk af Annette Rosenlund

Udgivet af Borgens Forlag 1998 - Borgens Bogklub - ISBN 87-21-00795-0

stoffet er avscannet fra NY TIDS INFORMATION NR.60 - av heimo vesterinen tlf.dk 66133902- kontakt på tlf - kjenner ingen nettside fra ham. Ordfeil kan forekomme ut fra scanneren som ikke er oppdaget.


UP is told of some of the contacts have been going on in south-america, and another contactee from there  is SIXTO PAZ WELLS who here in 2 soundfiles tells, in two parts  - after a short introduction - about the ongoing + historic  ETprecence and what is about to happen.2- two -soundfiles MP3 - taken from this video THE COSMIC PLAN from 2005  part 1  |   part 2

His claims his contact began from around -73 - in a timeframe where a new wave of cosmic contactees was established here on earth as a preparation for the THE NEW COSMIC AGE TO BEGIN AFTER 2012 (>2028)

read-interview with Sixto Paz Wells on http://www.mysterious-america.net/sixtopazwellsint.html

Wendelle Stevens talk about ETbases etc./Akakor, (Carl Brugger) in south-am.jungle- mp3 sound

 

mer fra sydamerika: